Renovering og ombygning af butik

Renovering og ombygning af butik

Trænger butikken til en kærlig hånd?

Hos Tømrerfirmaet RNS har vi erfaring med renovering og ombygning af f.eks. butik, kontor eller andet byggeri. Vi moderniserer butikkerne med udgangspunkt i dine ønsker og finder en løsning, der fremstår både flot og praktisk.

Vi har f.eks. hjulpet flere butikker med udarbejdelsen af butiksinventaret. Det er vores klare målsætning at levere et resultat, der lever op til dine forventninger – og renoveringen, ombygningen og moderniseringen bygger derfor altid på en tæt dialog med dig, uanset opgavens omfang.

Vi skræddersyr en fornuftig løsning

Vi er behjælpelige på ethvert projekt. Ved såvel traditionelle renoveringer – som f.eks. opsætning af gipsvæg – som mere omfattende omstruktureringer af butikken arbejder vi grundigt og kvalitetsbevidst i forarbejdet, selve udarbejdelsen og efterarbejdet.

Der kan være mange gode grunde til at renovere butikken. Det kan bl.a. give mere plads, skabe frisk luft og spare dig for fremtidige omkostninger på en tilbygning.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi imødekommer ethvert ønske til renovering, ombygning og modernisering. Med base i Glatved er vi en fornuftig samarbejdspartner i nærheden af f.eks. Ebeltoft og Grenaa.

Vi ser frem til din henvendelse.