Tagrenovering

Tagrenovering

Vi tager hånd om dit tag

Skal du have nyt tag? Eller trænger det nuværende til en renovering? Hos Tømrerfirmaet RNS hjælper vi med enhver tagopgave, traditionelle som mere komplicerede.

Med base i Glatved hjælper vi private, erhverv og boligforeninger i nærheden af f.eks. Ebeltoft og Grenaa. Alle facetter af tagprojektet foretages grundigt og professionelt, hvad enten du ønsker tagisolering, f.eks. tagpap, renovering eller tagdækning.

Vi tilbyder en omfattende renovering af dit tag

Vores renovering af tage tager altid udgangspunkt i dine ønsker til det endelige resultat. Vi gennemgår den eksisterende tagbelægning og vurderer andre elementer, som f.eks. tagrender, isolering og nedløb.

Vi er bl.a. behjælpelige med tagrenovering på:

  • Privat byggeri
  • Industribygninger
  • Erhvervsbygninger
  • Offentlig byggeri

Ønsker du at isolere dit tag?

I den forbindelse står vi også til rådighed. Der er flere muligheder, f.eks. tagpap, og uanset opgavens omfang og kompleksitet har vi i kraft af vores mange samarbejdspartnere kapaciteten og kvaliteten til at isolere netop dit tag.

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål til vores tagdækning, tagrenovering eller tagisolering, ser vi frem til din henvendelse. Vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud på opgaven.